Edzési lehetőségek

A kolozsvári Öt Elem Wing Tsun Kung Fu klubban többféleképpen is lehetőség van edzeni:

 

Hagyományos edzéseken

Itt a diák csoporton belüli edzéseken vesz részt, ahol a többi diákkal együtt edz és fejlődik egy rendszeres, fix időhöz és helyhez kötve. Ezeken az edzéseken egy jó baráti közösségnek lehet a részese, ahol mindenki elfogadja és tiszteli a másikat. A közösségépítés szempontjából  ez a lehető legjobb hely. Itt a diák arányosan fejlődhet a többi diákkal.
További információkat “Az Iskolánkról” menüpontban találhatsz.

 

Magánfoglalkozásokon

A tanítvány ezeken az edzéseken edz és tanul egyenesen a mestertől. Itt fejlődik a legjobban és a leggyorsabban a diák. Aki ezeken az edzéseken vesz részt, annak garantált a gyors és a hatékony fejlődés, sokkal gyorsabban fejlődik, mint az összes többi diák. Nincs fix időhöz és helyhez kötve, közös időpont egyeztetés alapján történnek az edzések, így azok is eljárhatnak az edzésre, akiknek nem megfelelő a hagyományos edzések időpontja. Viszont a rendes fejlődés érdekében a minimum heti egy alkalmat tartani kell. Aki igazán meg akar tanulni Kung Fuzni, az ezeken az edzéseken is részt vesz a gyorsabb fejlődés érdekében. Itt mindenki kemény, de minőségi edzésekre számíthat.

 

Plusz edzéseken

Nemcsak hetente négyszer vannak edzéseink (a felnőtt csoportban). A klubbon belül plusz edzéseket is tartunk, de ezekre az edzésekre csak azok járhatnak, akik már tagjai a klubbunknak. Ezekkel az edzésekkel kapcsolatban keresd meg az iskola vezetőjét, Si-Fu Patka Jácint Gergőt.

 

Nem csak egyféleképpen van lehetőség edzeni. A diák mind a három lehetőséget választhatja. A legszorgalmasabb tanítványok az összes lehetőséget megragadják a fejlődésre, így ők fejlődnek a leggyorsabban. Ők alkotját a csapat krémjét, akikre mindig számíthat az ember és így nagyobb figyelmet is kapnak az átlagnál. Belőlük lesznek majd azok a Wing Tsun mesterek, akik bárhol, bármikor be tudnak mutatni egy igazán minőségi és hatásos Kung-Fu-t.