Elsősorban NEM a tehetségeket keressük, hanem azokat, akik igazi elhivatottsággal, kitartással, hittel és szeretettel szeretnének megtanulni egy olyan harcművészeti stílust, amit a régi öreg Kung Fu mesterek hagytak hátra nekünk örökségül.
A Wing Tsun Kung Fu messze több mint önvédelem. A Wing Tsun egy olyan harcművészet, ami életcélt, életstílust kínál a számodra, egy olyan utat, amin végigjárva az életed szinte minden területén képes leszel fejlődni. Egy olyan harcművészet, amit sok száz éven át titokban tartottak. Csak a legérdemesebbek juthattak el magas szintekre, azok, akik teljes elhivatottsággal és szeretettel gyakorolják eme harcművészetet.

A WING TSUN TÖRTÉNETE: http://www.wingtsuncluj.ro/wing-tsun-rol/wing-tsun-tortenete/

Az edzéseken nem szügséges különleges testi képességekkel rendelkezned, hiszen mi a technikákra, a gyorsaságra, reflexekre fektetjük a hangsúlyt, amiket pedig bárki el tud sajátítani.

A WING TSUN JELLEMZŐI: http://www.wingtsuncluj.ro/wing-tsun-rol/wing-tsun-jellemzoi/

A Wing Tsun megtartotta a harcművészetek eredeti szerkezetét és filozófiáját, nincs átemelve más harcművészetekből/küzdősportokból különböző elemek, így (ha szorgalmas és kitartó vagy) GARANTÁLVA VAN számodra, hogy elsajátítsd az eredeti Wing Tsun Kung Fu teljes rendszerét a több évtizedes tapasztalattal rendelkező mesterek segítségével.

TANANYAG: http://www.wingtsuncluj.ro/az-egyesuletrol/tananyag/

JELENTKEZZ TE IS a tagfelvételünkre és élvezd az iskolánk és a csapatunk által nyújtott előnyöket!

________________________________________
________________________________________

INFORMÁCIÓ:

Tagfelvételünket november 2-án és 3-án 18:30-tól tartjuk a János Zsigmond Unitárius Kollégium kis tornatermében.

TÉRKÉP: http://bit.ly/2hbMOKB

Mit hozz magaddal?
Cserecipőt, cserepólót (lehetőleg világos színű legyen, NE feketét, mert az az instruktorok/mesterek színe), cserenadrágot és vizet.

Az edzéseinket magyar nyelven tartjuk!

Elérhetőség:
Tel.: 0748 777 853
info@wingtsuncluj.ro
Keresd Si-Fu Patka Jácint Gergőt (4. instruktori fokozat)

 

Hozzászólás