Az Iskolánkról

Az Öt Elem Wing Tsun Kung Fu Egyesület kolozsvári klubja 2015. Szeptember 17-én nyílt. Szeptember 18-án lett megtartva az első bemutató, ahol többen is szemügyre vehették a Wing Tsun Kung Fu harcművészetét. Azóta is lelkesen, szorgalmasan edzenek a diákok és folyamatosan fejlődnek emberileg, technikailag és fokozatban egyaránt.

Többféleképpen is fejlődhet a tanítvány, ahol a rendes edzések mellett plusz edzéseken, magánórákon is részt vehet a lehető leggyorsabb fejlődés érdekében.


Összesen 3 klubbunk van Kolozsváron:

  • Junior csoport: 8 évtől 14 évesig. Az edzések minden hétfőn és pénteken 16:30-tól 18:00-ig vannak a János Zsigmond Unitárius Kollégium kis tornatermében. Az edzést magyar nyelven tartjuk.
  • Magyar nyelvű felnőtt csoport: 14 évtől felfele. Felső korhatár nincs. Az edzések minden hétfőn 20:30-tól 22:00-ig, illetve minden kedden és csütörtökön 18:30-tól 20:00-ig a János Zsigmond Unitárius Kollégium kis tornatermében.
  • Román nyelvű felnőtt csoport: 14 évtől felfele. Felső korhatár nincs. Az edzések minden szerdán és pénteken 19:00-tól 20:30-ig a Transylvania College tornatermében.

Beiratkozási feltételek

Mindenki, aki úgy dönt, hogy beiratkozik a Nemzetközi Öt Elem Wing Tsun Kung Fu Egyesület valamelyik iskolájába, automatikusan elfogadja annak szabályzatait és feltételeit:

Ahhoz, hogy az újonnan beiratkozott tanítvány teljes értékű tagja legyen klubbunknak és az egyesületnek, előbb egy 2-3 hónapos próbaidőn kell résztvennie. Ez idő alatt megismerjük őt és ha úgy véljük, hogy erősítené a csapatunkat és az egyesületünket, megkapja a tagsági könyvet, hogy jogosult legyen vizsgákon, kihívásokon, és egyéb rendezvényeken részt venni.

A próbaidő alatt a következő feltételeknek kell megfelelnie:

  • A mentális és fizikai egészsége megfelelő ahhoz, hogy rendesen tudjon edzeni.
  • Be kell tartania az egyesületi és az iskola szabályzatait.
  • Rendszeresen jár edzésekre.
  • Megfelelően viselkedik a társaival és a mesterével.
  • Szorgalmasan gyakorolja a bemutatott technikákat.

A kolozsvári Wing Tsun Kung Fu iskola vezetője Si-Fu Patka Jácint Gergő (1. mester fokozat).


ÓraHétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
16:30Junior
csoport
(magyar)
Junior
csoport
(magyar)
18:30Felnőtt
csoport
(magyar)
Felnőtt
csoport
(magyar)
19:00Felnőtt
csoport
(román)
Felnőtt
csoport
(román)
20:30Felnőtt
csoport
(magyar)

Az edzések másfél órásak!


Térkép:

Magyar nyelvű felnőtt és junior csoport edzéseinek helye:

Román nyelvű csoport edzéseinek helye:


Minőségi garancia

100% garancia az eredeti Leung Ting Wing Tsun Kung Fu gyakorlásra. Semmilyen más harcművészetből, küzdősportból nincsenek átemelve más elemek.

100% garancia az egész Wing Tsun Kung Fu rendszer teljes elsajátítási lehetőségre: Siu-Nim-Tau, Chum-Kiu, Biu-Jee, Muk-Yan-Chong (fabábú), Luk-Dim-Boon-Kwun (hosszúbot), Bart-Cham-Dao (dupla pillangó kés) és a hozzátartozó alkalmazások és szekciók.