Az Iskolánkról

 

Az Öt Elem Wing Tsun Kung Fu Egyesület kolozsvári klubja 2015. Szeptember 17-én nyílt. Szeptember 18-án lett megtartva az első bemutató, ahol többen is szemügyre vehették a Wing Tsun Kung Fu harcművészetét. Azóta is lelkesen, szorgalmasan edzenek a diákok és folyamatosan fejlődnek emberileg, technikailag és fokozatban egyaránt.
Többféleképpen is fejlődhet a tanítvány, ahol a rendes edzések mellett plusz edzéseken, magánórákon is részt vehet a lehető leggyorsabb fejlődés érdekében.

 

Az edzésekről:

Óra

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

Vasárnap

16:30
GYEREK CSOPORT GYEREK CSOPORT
18:30
FELNŐTT CSOPORT FELNŐTT CSOPORT FELNŐTT CSOPORT
20:30
FELNŐTT CSOPORT

Az edzések másfél órásak!

A kolozsvári Wing Tsun iskola vezetője Si-Fu Patka Jácint Gergő (5. instruktori fokozat).

 

Google Térkép:


Minőségi garancia

100% garancia az eredeti Wing Tsun Kung Fu gyakorlásra. Semmilyen más harcművészetből, küzdősportból nincsenek átemelve más elemek.

100% garancia az egész Wing Tsun Kung Fu rendszer teljes elsajátítási lehetőségre: Siu-Nim-Tau, Chum-Kiu, Biu-Jee, Muk-Yan-Chong (fabábú), Luk-Dim-Boon-Kwun (hosszúbot), Bart-Cham-Dao (dupla pillangó kés) és a hozzátartozó alkalmazások és szekciók.

 

Biztonsági garancia

Beiratkozásod után egy hónappal, rendszeres heti két, vagy több edzésen veszel részt, és ha az első fél évben megtámadnak az utcán, de mégis alulmaradnál a harcban, és ha emiatt korházba is kerülnél, akkor mi fizetjük a korházi költségedet, SŐT, azután egy teljes évig INGYEN eljárhatsz bármennyi és bármelyik edzésünkre a kolozsvári klubban, hogy mégjobban fel tudjunk téged készíteni az ilyen helyzetekre.


Kapcsolatfelvétel ITT